Συνέδριο Απανταχού Ελλήνων Μαθηματικών - Συνεδρία Θεωρητικής Πληροφορικής

Submitted by admin on Wed, 29/06/2022 - 16:14

Έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στη συνεδρία Θεωρητικής Πληροφορικής, που θα λάβει χώρα στα πλαίσια του 2ου Συνεδρίου των Απανταχού Ελλήνων Μαθηματικών (http://www.hms.gr/fcgm2022/index.html ), το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία σε συνεργασία με Ελληνικά πανεπιστήμια. 

To 2ο Συνέδριο των Απανταχού Ελλήνων Μαθηματικών θα γίνει στις 4 - 8 Ιουλίου, στους χώρους του ΕΜΠ. Η συνεδρία Θεωρητικής Πληροφορικής, το πρόγραμμα της οποίας επισυνάπτεται, θα λάβει χώρα την Τρίτη 5 Ιουλίου, το απόγευμα, την Τετάρτη 6 Ιουλίου, όλη την ημέρα, και την Πέμπτη 7 Ιουλίου, το απόγευμα, στην αίθουσα τελετών, στο ισόγειο του κτηρίου Διοίκησης, στο ΕΜΠ.

Οι ομιλητές είναι διαπρεπείς συνάδελφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό και οι ομιλίες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Προτείνεται ισχυρά η παρακολούθηση της συνεδρίας. 

Παρακαλούμε ακόμη να κοινοποιήσετε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της συνεδρίας Θεωρητικής Πληροφορικής σε όσους πιστεύετε ότι μπορεί να ενδιαφέρει. 

Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε να σας δούμε στη συνεδρία Θεωρητικής Πληροφορικής, στην αίθουσα τελετών του κτηρίου Διοίκησης του ΕΜΠ, 5-7 Ιουλίου. 

Πάνος Ροντογιάννης - Δημήτρης Φωτάκης

ΥΓ: Υπάρχει ακόμη ανάγκη εθελοντών που θα φροντίζουν ότι τα προβολικά μηχανήματα και οι Η/Υ είναι συνδεμένα, οι παρουσιάσεις φορτωμένες για να μην χάνεται ώρα ανάμεσα στις ομιλίες, θα λύνουν ενδεχόμενες απορίες επισκεπτών σχετικά με την Πολυτεχνειούπολη και γενικώς θα έχουν τον ρόλο του οικοδεσπότη, τόσο για τη Συνεδρία Θεωρητικής Πληροφορικής όσο και για άλλες συνεδρίες. Αν μπορείτε να βοηθήσετε, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον κ. Λουλάκη, που έχει τη γενική εποπτεία, τον κ. Ροντογιάννη και τον τον κ. Φωτάκη. Ευχαριστούμε!